BIJZONDER FEEST! OVERNAME DEGOEDE.COM

//BIJZONDER FEEST! OVERNAME DEGOEDE.COM

BIJZONDER FEEST! OVERNAME DEGOEDE.COM

ZUTPHEN – Het was gisteren een bijzonder emotionele dag. In het bijzijn van collega’s, familie en vrienden is het stokje overgedragen van vader op zoon.

Degoede.com is 30 jaar geleden opgericht door Paul de Goede. Gestart met het repareren van lichtbakken uitgegroeid naar een bedrijf met (inter)nationale klanten, een super team en mooie producten. Gespecialiseerd in signing waaronder lichtreclame, gevelreclame, 3D letters, neon reclame en print.

Van kleins af aan is Bob de Goede met zijn vader meegegaan naar de zaak. Opgegroeid tussen de signing en het vak geleerd van Paul. Hij heeft altijd de zaak over willen nemen en na 6 intensieve jaren waarin Paul en Bob hebben samengewerkt is de tijd aangebroken. 1 januari 2018 neemt Bob officieel de zaak over. Vader en zoon hebben hard gewerkt, van elkaars fouten geleerd en vooral ook gelachen. De heren dragen dezelfde visie; niks is ons te gek en nee is geen antwoord.

Familiebedrijf Degoede.com

Een familiebedrijf is een speciaal bedrijfstype. Maar wat maakt het speciaal? Bij Degoede.com zijn de medewerkers nauw betrokken bij het bedrijf, de lijnen zijn kort en er heerst een familiebedrijfscultuur. Deze bedrijfscultuur typeert zich door de normen en waarden welke de oprichter, Paul, uitdraagt in de organisatie. Bob houdt deze normen en waarden levend.

Het is niet niks voor Paul om na 30 jaar het bedrijf over te dragen. Dan is het bijzonder dat het bedrijf in de familie blijft en Paul het bedrijf aan zijn zoon toevertrouwd.

We hebben gisteren dit speciale moment met elkaar gevierd in ’t Schulten Hues te Zutphen. Met een lach en een traan. Er zijn herinneringen opgehaald en weer nieuwe herinneringen gecreëerd. We hebben geproost op het leven, het verleden, het heden en de toekomst. Het was een fantastische dag!

 

 

Degoede.com overname feest Bob en Paul de Goede
By |2017-12-19T08:08:32+00:00december 18th, 2017|Categories: nieuws|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Steven de Vries 19 december 2017 at 17:28 - Reply

    Gefeliciteerd Bob en op naar de toekomst.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.