BOB DE GOEDE IN DE SPOTLIGHT

//BOB DE GOEDE IN DE SPOTLIGHT

BOB DE GOEDE IN DE SPOTLIGHT

BRUMMEN – Bob de Goede staat met een mooi artikel in het magazine van de Rabobank, Samenspraak. In het artikel wordt er ingegaan op het bedrijf en waarom Degoede.com zich onderscheidt op het gebied van signing waaronder lichtreclame en print.

Bob de Goede neemt het familiebedrijf over van zijn vader Paul de Goede. Paul de Goede is 30 jaar geleden gestart met Degoede.com, uitgegroeid tot een innovatieve organisatie met nationale en internationale klanten. Degoede.com is een signiong bedrijf en we produceren op maat gemaakt reclame voor mooie merken en bedrijven. Op deze wijze komen merken en bedrijven in de spotlights te staan onder andere door middel van lichtreclame, reclame op de gevel, 3D letters, stickers of print. Bij print kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld geprint doek voor in een lichtbak.

Ter ere van het 30 jarig bestaan en de overname van het familiebedrijf heeft Samenspraak, het magazine van de Rabobank, dit artikel gepubliceerd. Het artikel is online te lezen in de webversie op pagina 14-15.

 

By |2018-01-02T15:43:00+00:00januari 2nd, 2018|Categories: nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.