TROTS! DE GOEDE VISUELE COMMUNICATIE OFFICIEEL ERKEND SIGNBEDRIJF!

//TROTS! DE GOEDE VISUELE COMMUNICATIE OFFICIEEL ERKEND SIGNBEDRIJF!

TROTS! DE GOEDE VISUELE COMMUNICATIE OFFICIEEL ERKEND SIGNBEDRIJF!

BRUMMEN – DE GOEDE Visuele Communicatie officieel Erkend Signbedrijf!

Wauw! Wat zijn wij trots! Afgelopen donderdag was het zover, Cameron Koopman van SI’BON Netwerk BV kwam bij ons langs in Brummen, en hij kwam niet met lege handen! Nee, met het officiële SI’BON Erkend Signbedrijf keurmerk!

Maar dit kwam Cameron  niet zomaar even brengen. Voorafgaand wordt je uiteraard door SI’BON gekeurd of je voldoet aan een  aantal punten. Hierbij moet je denken aan de grootte van het bedrijf, het wagenpark, welke kwaliteit en service  er wordt geleverd etc. SI’BON controleert dit zorgvuldig omdat er inmiddels zoveel bedrijven zijn die wel “iets” doen aan signing maar er is een groot verschil in kwaliteit . Iedereen  zegt uiteraard kwaliteit en service te leveren maar is dit wel echt zo?

SI'BON

Uitreiking SI'BON

Erkenningsregelingen geven gekwalificeerde bedrijven een middel om zich te onderscheiden in deze grote markt. Binnen de signsector is er maar één eigen keurmerk. Bedrijven die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professioneel zijn komen in aanmerking voor het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON.

Na de keuring en heel veel materiaal te hebben aangeleverd is DE GOEDE Visuele Communicatie door de ballotage commissie heen gekomen! En van 1 juni 2018 mogen wij ons een erkend signbedrijf noemen!

Wat betekend dit nou voor jou als klant? Eigenlijk niet zo veel, we blijven dezelfde kwaliteit leveren met dezelfde service zoals je gewend bent van ons!

Lees er meer over op: www.sibon.nl

Mochten er toch vragen bij je naar boven komen? Stuur dan een mailtje met je vraag naar: info@degoede.com!

By |2018-07-04T12:11:31+00:00juni 4th, 2018|Categories: nieuws|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.