AMSTERDAM – CLUSE – AANKLEDING HOOFDKANTOOR

/, PRINT OP DOEK, PRINT PROJECTEN, RETAIL PROJECTEN, TEXTIELFRAME/AMSTERDAM – CLUSE – AANKLEDING HOOFDKANTOOR
AMSTERDAM – CLUSE – AANKLEDING HOOFDKANTOOR2018-06-20T12:51:41+00:00

Project Description

Voor CLUSE mochten wij het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam aankleden met textiel doeken in frames en hebben we de glazen wanden van de kantoorruimte mogen beplakken met folie! De uitstraling van het kantoor is geheel in een industriële, stoere en minimalistische look! Het pand krijgt een  enorme rust door de natuurlijke tinten en de strakke vormen. Het pand straalt CLUSE uit!

Frostfolie kantoorruimte
Textieldoek in frame

Textieldoeken in frame
De textieldoeken hangen verspreid door het  kantoor. Zo zorgt CLUSE voor een goede merkbeleving en sfeer! Deze textieldoeken zitten in een speciaal frame. Waar de visuals door middel van een siliconen pees gemakkelijk te vervangen zijn voor nieuwe textieldoeken. Op deze manier kan je simpel en snel van uitstraling veranderen of de nieuwste productlijn presenteren. Lees hier alles over de mogelijkheden van textieldoeken in een frame.

Raambestickering
De kantoorruimtes hebben wij beplakt met frostfolie waarbij we rekening hebben gehouden met de huisstijl van CLUSE. Onze professionele signmakers hebben dit zorgvuldig op de ramen geplakt zodat je op ooghoogte niet 1,2,3 naar binnen kan kijken. Wel zo prettig voor de privacy! En een mooie toevoeging aan de uitstraling van het kantoor. Lees hier alles over de mogelijkheden van raambestickering.

Het is een prachtig geheel geworden!  Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

[Fotocredits: www.peterbrugmans.com]

Frostfolie kantoorruimte