GEVELRECLAME IN GESPIEGELD RVS

/, GEVELRECLAME/GEVELRECLAME IN GESPIEGELD RVS
GEVELRECLAME IN GESPIEGELD RVS2018-01-05T15:59:05+00:00

Project Description

Degoede.com gevelreclame in gespiegeld RVS

ZUTPHEN – Bij Juwelier van Soest hebben wij gevelreclame geplaatst met een spiegelglans. Gevelreclame in gespiegeld RVS.

De gevelreclame bestaat uit gefreesde 3D letters en een 3D logo. Het is gemaakt van gespiegeld RVS. Het gespiegelde materiaal geeft een mooi effect wanneer het licht erop schijnt. Het resultaat is een chique uitstraling wat perfect past bij de uitstraling van de juwelier.

Gevelreclame in gespiegeld RVS

De reclame op de gevel is de eerste indruk die een klant krijgt van een bedrijf. Daarbij is de keuze van materiaal belangrijk. Gevelreclame is uit te voeren in vele verschillende materialen. Wij denken graag met je mee over het gebruik van materiaal. Het is essentieel de juiste uitstraling te creëren door middel van het materiaal en en natuurlijk ook de vormgeving.

Naast de verschillende materialen is er ook de keuze tussen verlichte en onverlichte gevelreclame. Lichtreclame valt zowel in het donker als bij daglicht op en het kan zowel direct als indirect worden aangelicht met LED verlichting. Een andere optie is reclame uitgevoerd in NEON.

Ben je  benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bob.

Degoede.com 3D letters RVS mirror gespiegeld RVS

Project Details