LICHTGEVENDE GEVELRECLAME

Home/3D LETTERS, GEVELRECLAME/LICHTGEVENDE GEVELRECLAME
LICHTGEVENDE GEVELRECLAME 2017-12-12T12:57:11+00:00

Project Description

OLDENZAAL – De lichtgevende gevelreclame welke wij hebben geproduceerd en gemonteerd voor Rosen is zowel overdag als ’s avonds goed zichtbaar.

Het pand van Rosen valt goed op door de gevelreclame. Niet alleen overdag is de gevelreclame zichtbaar maar ook wanneer het donker is. Lichtgevende gevelreclame valt op, zorgt ervoor dat het pand meteen herkenbaar is. Een pand zonder reclame op de gevel is als knipogen naar een meisje in het donker, niemand weet wat je doet behalve jij. Bekijk onderstaande video om het effect te zien van de lichtgevende gevelreclame.

Lichtgevende gevelreclame

De 3D letters zijn voorzien van LED verlichting aan de achterzijde. De verlichting straalt naar achteren dit wordt backlit genoemd. Door de verlichting aan de achterzijde van de letters vallen de letters goed op. Daarnaast geeft backlit een speciaal effect op de gevel omdat het licht naar achteren uitstraalt.

Wij maken op maat gemaakte gevelreclame. We kunnen de gevelreclame in elk formaat, elke kleur en in iedere huisstijl produceren. Daarnaast kan de gevelreclame worden verlicht maar is het ook onverlicht uitvoerbaar.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de signing en lichtreclame. Niks is ons te gek!Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bob.

Project Details