LICHTRECLAME ALBELLI

LICHTRECLAME ALBELLI2018-01-15T15:39:13+00:00

Project Description

Lichtreclame Albelli op maat gemaakt Degoede.com

De lichtreclame van Albelli knalt er weer uit! De oude reclame hebben we vervangen voor grote en opvallende signing. Deze letters vallen zowel overdag als in het donker goed op!

De lichtreclame bij het bedrijfspand van Albelli was aan vervanging toe. De oude lichtreclame dateerde van 10 jaar geleden. Degoede.com heeft zowel de oude als de nieuwe signing geproduceerd en gemonteerd.

Onderaan het artikel zie je meer foto’s van de installatie en het resultaat.

Lichtgevende letters

De signing bestaat uit lichtgevende letters ook wel doosletters. Doosletters zijn letters welke worden geproduceerd als het ware in de vorm van een doos. Daardoor kunnen de letters aan de binnenkant worden voorzien van verlichting.

De letters zijn geproduceerd in de huisstijl van Albelli. Daarbij wordt er onder andere rekening gehouden met het lettertype, gebruik van kleur en de grootte van de signing ten opzichte van het bedrijfspand.

Lichtreclame Albelli met LED verlichting

De oranje doosletters worden van binnenuit aangelicht door middel van duurzame LED verlichting. De LED verlichting is duurzaam omdat de verlichting 30.000 – 100.000 branduren bevat. Dit betekend dat de letters jaren achter elkaar kunnen blijven branden zonder onderbreking. Daarnaast stoot LED verlichting minimale warmte uit en is een LED voor het overgrote deel recyclebaar.

Lichtreclame – Van tekening tot en met de uitvoering

Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de uitvoering van de lichtreclame. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte signing. Daarbij adviseren wij graag over de mogelijkheden, het gebruik van LED verlichting, kleur, uitvoering en de grootte van lichtreclame. We begeleiden projecten van de tekening tot en met de uitvoering. Daarbij staat voor ons kwaliteit, service en vlotte communicatie voorop.

Professionals in lichtreclame

Degoede.com is gespecialiseerd in lichtreclame. Met 30 jaar ervaring geven we graag advies over verlichte reclame waaronder gevelreclame, lichtbakken, lichtgevende letters, lichtgevende logo’s en NEON reclame.

Niks is ons te gek en we denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Lichtreclame Albelli op maat gemaakt Degoede.com
lichtreclame vervangen Degoede.com
lichtgevende letters Degoede.com
Lichtgevende reclame lichtreclame op maat gemaakt Degoede.com