LICHTRECLAME PASSAGE ROOSENDAAL

LICHTRECLAME PASSAGE ROOSENDAAL2017-12-13T13:41:33+00:00

Project Description

gevelreclame lichtreclame passage roosendaal Degoede.com

ROOSENDAAL – Voor de passage in Roosendaal hebben wij de lichtreclame geproduceerd en gemonteerd. Het resultaat is opvallend mooi!

Lichtreclame passage Roosendaal

De passage van Roosendaal was reeds voorzien van gevelreclame, deze was echter verouderd en aan vernieuwing toe. In opdracht van Metterwoon in samenwerking met Toine van den Broek hebben wij de lichtreclame op de gevel gemonteerd en geïnstalleerd. De lichtreclame op de gevel bestaat uit 2 onderdelen, verlichte 3D letters en LED lichtlijnen.

Verlichte 3D letters

De verlichte 3D letters (doosletters) worden verlicht met LED verlichting. LED verlichting is duurzaam doordat LED een levensduur heeft van 30.000 – 100.000 branduren, minimale warmte uitstraalt en LED is grotendeels recyclebaar.

De letters zijn afzonderlijk van elkaar gemonteerd op de gevel en in totaal 4 meter breed.

LED lichtlijn

Een in het oog springend onderdeel van de gevelreclame zijn de LED lichtlijnen. De LED lijnen zijn dimbaar en wisselen daarbij om bepaalde tijd van kleur. Door middel van de LED lijnen wordt de aandacht naar de passage getrokken. We zijn blij met het resultaat.

Retail signing

Wij zijn gespecialiseerd in signing voor de retail, van kleine retailers tot grote retailketens. Wij produceren en monteren verschillende signing waaronder lichtreclame, gevelreclame, lichtgevende logo’s, belettering en print. We denken graag mee met projecten, van ontwerp tot en met het resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bob voor meer informatie.

 

lichtreclame passage roosendaal Degoede.com
montage verlichte 3D letters Degoede.com
3D letters lichtreclame passage roosendaal Degoede.com
LED lichtlijn passage roosendaal Degoede.com
LED lichtlijn passage roosendaal Degoede.com