NH HOTEL TEXTIELFRAME

NH HOTEL TEXTIELFRAME 2017-08-17T15:28:34+00:00

Project Description

NH Hotel Textiel frame print op doek

DEN HAAG – Plaatsing van textielframes in onder andere de meeting rooms door onze monteurs.. Een textielframe ook wel smartframe is een aluminium frame waar een textiel doek in wordt geplaatst.

Het beeld wordt geprint op lichtgewicht doek, full-colour digitaal geprint met de Durst RHO 312R printer.  De print op doek wordt voorzien van een siliconen pees waarmee het doek in het frame wordt geklikt.

Textielframe (smartframe)

De doeken worden geplaatst in speciale smartframes waarin de doeken makkelijk te verwisselen zijn. Voor organisaties een handige manier van branding of aankleding van de ruimte. Het is mogelijk om in elk formaat een frame te maken en het doek te printen. Er kan bijvoorbeeld een frame worden gebouwd om uitsparingen, deuren en ramen heen.

LED textiel lichtbak

Het textiel doek in het smartframe is onverlicht. Het is ook mogelijk met LED verlichting, dit is een LED textiel lichtbak. Het doek wordt dan van achteren belicht waardoor het beeld meer opvalt en diepte krijgt. De kleuren komen op deze wijze erg mooi naar voren.

Voordelen textielframe

  • Van klein tot extreem groot formaat
  • Op maat  – kan om uitsparingen, deuren of ramen heen worden gemonteerd
  • Print op doek is makkelijk te verwisselen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bob!

NH Hotel textiel frame smartframe met textiel doek Degoede.com
NH Hotel Textiel frame print op doek Degoede.comDen Haag Smartframe Medium