PRINT OP DOEK2017-12-18T13:06:44+00:00

Project Description

BRUMMEN – Voor de Rituals winkels produceren wij signing waaronder de LED textiel lichtbak en peesdoek met print, print op doek. 

In alle Rituals winkels hangt er in de etalage een dubbelzijdige LED textiel lichtbak. De doeken met print worden in de Rituals winkels meerdere keren per jaar verwisseld.

LED textiel lichtbak

We maken gebruik van duurzame LED verlichting. LED verlichting is duurzaam met 30.000 – 100.000 branduren. Daarnaast stoot LED minimale warmte uit en is het bijna volledig recyclebaar.

Print op doek – peesdoek

Wij produceren zowel de lichtbak als de print. Het peesdoek wordt geprint met onze geavanceerde printer. De print op doek wordt ook wel peesdoek genoemd omdat er een siliconen pees aan het doek wordt gemaakt. De prints zijn kleurecht met heldere kleuren en super scherp. We kunnen zowel lichtblokkend als lichtdoorlatend printen. Voor het peesdoek in de lichtbak maken we gebruik van lichtdoorlatend doekmateriaal. Doordat het beeld van achteren wordt aangelicht met LED verlichting komt het beeld tot leven. Het lijkt bijna of je de producten vast kan pakken.

Het peesdoek kan makkelijk worden verwisseld in de lichtbak door middel van de siliconen pees. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bob.

 

Rituals verlicht peesdoek lichtbak Degoede.com
lichtbak met verlicht peesdoek Degoede.com