PUMA LICHTBAK KUBUS2017-12-12T09:40:40+00:00

Project Description

BREUNINGER, STUTTGART – Degoede.com heeft een mooi project voltooid in een PUMA outlet store in Duitsland waaronder de PUMA lichtbak kubus.

PUMA lichtbak kubus

Deze speciale lichtbak is in opdracht van PUMA ontwikkeld en geproduceerd. Het frame is vrijstaand wat betekend dat deze geen ondersteuning nodig heeft en daardoor makkelijk kan worden verplaatst. Rondom is het frame voorzien van LED verlichting zodat de visuals van achteren egaal worden aangelicht.

Retail signing

We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakt signing voor onder andere grote retailers als PUMA. De signing welke wij onder andere produceren zijn lichtbakken,gevelreclame, lichtgevende letters en logo’s en ook print.

Print

Voor PUMA hebben wij de lichtbakken geproduceerd en de visuals voor in de lichtbak, ook wel een LED textiel lichtbak genaamd. De visuals zijn geprint op backlit materiaal. Het backlit materiaal is lichtdoorlatend en wordt van achteren aangelicht door LED verlichting. Het licht zorgt ervoor dat het beeld mooi tot leven komt. Het doek is voorzien van een siliconen pees. Door middel van de pees kan het beeld makkelijk in het frame worden geklikt en worden verwisseld.

Producten geproduceerd door Degoede.com

  • Freestanding kubus frame met LED verlichting
  • Visuals geprint op backlit (lichtdoorlatend doek)
PUMA lichtbak kubus