TIJDELIJKE FOLIE EASY APPLY

//TIJDELIJKE FOLIE EASY APPLY
TIJDELIJKE FOLIE EASY APPLY2017-12-12T11:47:56+00:00

Project Description

VENLO – De Rituals winkel in Venlo gaat verhuizen verderop in de straat. Op de ramen van het oude pand is er een aankondiging geïnstalleerd voor de nieuwe locatie.

De ramen zijn dicht geplakt met speciale folie. De folie welke wij gebruiken voor tijdelijke projecten is easy-apply folie. Deze folie is makkelijk te verwijderen en daardoor ideaal wanneer folie voor korte duur op bijvoorbeeld een raam moet worden geplakt. De folie is full color geprint en geplakt door onze signmakers.

Toepassingen easy apply folie

Easy apply folie wordt voornamelijk gebruikt wanneer de folie voor tijdelijke duur op een raam of bijvoorbeeld bouw schutting moet worden geplakt. Een mooi voorbeeld van een easy apply folie toepassing is een ‘coming soon’. Een coming soon is een aankondiging dat een winkel zeer binnenkort opent. Het is mogelijk dit op ramen te plakken maar ook op een houten (bouw)schutting. Wij installeren de folie en naderhand is het makkelijk te verwijderen.

We produceren en installeren de easy apply folie van kleine tot grote projecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel Bob!

 

Coming soon full colour Rituals tijdelijke folie Degoede.com

Project Details

Categories: