WITTE 3D LETTERS

//WITTE 3D LETTERS
WITTE 3D LETTERS2017-12-13T10:36:36+00:00

Project Description

RITUALS WINKEL – De namen van de steden waar Rituals Cosmetics onder andere is gevestigd zijn uitgevoerd in witte 3D letters.

De 3D letters zijn door middel van afstandhouders aan de muur bevestigd. Het licht dat op de letters schijnt en schaduw creëert zorgt voor een extra effect.

Witte 3D letters

3D letters zijn uitvoerbaar in verschillende materialen, lettertypes en groottes. Deze letters zijn geproduceerd in het wit. Het is mogelijk om elk lettertype in elke kleur te produceren. Belangrijk is dat de huisstijl behouden blijft. Vooral bij signing is het belangrijk de huisstijl te volgen zodat er herkenbaarheid en uniformiteit ontstaat. We hebben veel ervaring in de retail signing en zorgen ervoor dat de huisstijl gewaarborgd blijft.

Retail signing

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we onszelf professionals noemen in signing. Onder andere voor kleine tot grote retailers en MKB. We produceren en monteren verschillende soorten signing waaronder lichtreclame, 3D letters, gevelreclame en print. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met u mee. Nieuwsgierig naar Degoede.com? Neem contact op met Bob.

 

Rituals City Names Freesletters Degoede.com

Project Details

Categories: