DEUR GEPLAKT – FULL COLOUR PRINT

2017-04-12T14:25:02+00:00

Full colour sticker garagedeuren Bakker Teeselink
Bakker Teeselink Gevelreclame, 3D letters, full colour print

BRUMMEN – Bij Bakkerij Teeselink hebben we meerdere producten gemonteerd waaronder de full colour print van een graanveld op de garagedeur.

Het beeld van het graanveld heeft de omgeving verfraaid en er is diepte ontstaan. De full colour print is bij Degoede.com geproduceerd. Het beeld is geplakt door onze professionele plakkers.

BELETTERING IJSKAR

2017-04-12T15:03:55+00:00
IJSkar Nieuw beletterd Degoede.com
IJSkar Jolink Banketbakkerij Brummen Degoede.com

BRUMMEN – Voor Banketbakkerij Jolink hebben wij een oude ijskar getransformeerd en gepersonaliseerd.

Jolink heeft een oude Ola ijskar op de kop weten te tikken. De ijskar is omgebouwd door middel van belettering op de ijskar. De belettering zorgt voor herkenbaarheid en een frisse uitstraling.

Project uitgevoerd door Degoede.com:

  • Ontwerp van de belettering op de ijskar
  • Verwijderen van de oude stickers
  • Productie van de belettering waaronder het logo, belettering op de gehele kar en een full colour print aan de bovenzijde
  • Applicatie van de nieuwe belettering door Marit en Karin

 

 

IJSkar Jolink Banketbakkerij Brummen Degoede.com
Belettering Plakken Degoede.com
Belettering IJSkar Degoede.com

ROUGH MEAT – BEHANG

, , ,

2017-04-12T14:27:19+00:00

Rough Meat is een restaurant in Zutphen voor echte vleesliefhebbers waar de chef Rinaldo van Berlo de lekkerste gerechten bereidt. Rough Meat ligt middenin het historische centrum van Zutphen. In opdracht van Peter Gast is er door Degoede.com behang geprint. Het materiaal van het behang is HP PVC vrij behang.

HP PVC vrij behang

Het behang is enkelzijdig printbaar met een gladde structuur en mat. Het is makkelijk in gebruik doordat het behang is voorgelijmd en kan worden geplakt met water. Daarnaast is het HP PVC Vrije behang geurloos, FSC-gecertificeerd en voldoet het aan de brandklasse. Dit is een ideale toepassing voor in het restaurant. Het behang is zeer geschikt om op te printen, dit zou bijvoorbeeld ook met foto’s kunnen.

Degoede.com is trots op het resultaat. Een sfeervol restaurant met bijzonder mooi behang en niet te vergeten erg lekker eten!

Rough meat hp pvc vrij behang