PRINTAFDELING UITGEBREID

//PRINTAFDELING UITGEBREID

PRINTAFDELING UITGEBREID

Afgelopen week is ons printerpark uitgebreid met een nieuwe printer op onze print afdeling. Een van de nieuwste printers op de markt om voor de wat “kleinere” prints sneller te kunnen schakelen. De HP570 latex printer zorgt voor geweldige kleurexplosies, kleurdichtheid en print haarscherp!
Met deze printer verzorgen we toepassingen voor in de retail, indoor- en outdoorsignage, windowgraphics, events, decoratie en carwrapping.

Deze aanwinst heeft een snelheid van 23m2 per uur! Zo zijn wij nog flexibeler en kunnen we snellere service verlenen aan jou!

HP570_printer
Greenguard certificatie

Naast dat de HP570 latex printer kwalitatief hoogwaardig print is deze ook zeer duurzaam. Een voorwaarde voor ons voordat we een keuze maken voor een dergelijke investering! De op water gebaseerde HP Latex-technologie is uniek en levert voor een veelzijdigheid aan toepassingen. Daarnaast is de op water gebaseerde inkt waar wij mee werken ook geheel geurloos. Wel zo prettig!

HP is naast het zo duurzaam mogelijk bouwen van de printers zodat ze minder energie verbruiken en op waterbasis inkt verbruikt ook enorm ver met het recyclen van de printers. Zo zijn zij, en daarmee wij, bewust bezig met het milieu en mens. Lees er alles over op: https://bit.ly/1fFVUb0

Lees hier meer over wat DE GOEDE Visuele Communicatie doet aan duurzaamheid.

By |2018-07-09T08:57:34+00:00juli 9th, 2018|Categories: nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.