PROJECTEN

Home/PROJECTEN
PROJECTEN 2018-01-16T15:29:12+00:00

Voor meer projecten en informatie, scroll naar beneden.

RETAIL PROJECTEN

Wij verzorgen lichtreclame, signing en print voor MKB tot en met grote retailers zowel nationaal als internationaal. In meer dan 90 landen hebben wij met succes projecten afgerond. Ons is niks te gek, we gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en denken graag mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd naar wat Degoede.com kan betekenen? Bel Bob voor meer informatie.

MEER RETAIL PROJECTEN

LICHTRECLAME PROJECTEN

Lichtreclame, zichtbaar zowel overdag als ’s nachts. Wij produceren en monteren lichtreclame. Van lichtgevende letters en lichtgevende logo’s met LED verlichting of NEON. Lichtbakken met LED verlichting en bijvoorbeeld een print op peesdoek welke makkelijk kan worden verwisseld. Licht straalt, kleuren gaan leven, creëeren een eigen identiteit en het valt op! Maar dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de productie en montage van lichtreclame in alle stijlen, vormen, groottes en kleuren. Bel Bob voor meer informatie en de mogelijkheden!

MEER LICHTRECLAME PROJECTEN

GEVELRECLAME PROJECTEN

De gevelreclame is het visitekaartje van het bedrijf, het is het eerste wat de klant te zien krijgt. De reclame op de gevel zorgt voor herkenbaarheid, een professionele uitstraling. Waardoor een organisatie opvalt en het pand siert. Gevelreclame heeft verschillende toepassingen waaronder lichtgevende letters en logo’s. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Bob.

MEER GEVELRECLAME PROJECTEN

3D LETTERS PROJECTEN

Letters welke je vast kan pakken! Letters die opvallen! Dat zijn 3D letters uit te voeren in alle groottes, kleuren en lettertypes. Van fijn, sierlijk en chique, tot robuuste grote letters. 3D letters kunnen daarnaast ook worden verlicht met energiezuinige LED verlichting of NEON.

MEER 3D LETTERS PROJECTEN

PRINT PROJECTEN

Met onze printer, produceren wij haarscherp beeld met heldere kleuren van klein tot XL print. Vooral wanneer visuals worden aangelicht door middel van LED verlichting komt het beeld tot leven. We kunnen zowel lichtblockend als lichtdoorlatend printen op verschillende materialen. Voorbeeld van materiaal is lichtdoorlatend doek (backlit pearl), canvas, papier, PVC backlit, Airtex, PVC-vrij behang en decodoek.

MEER PRINT PROJECTEN