SPONSORING2018-06-11T12:20:14+00:00

SPONSORING EN MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Sinds de oprichting van de stichting TESS Unlimited is De Goede Lichtreklame nauw betrokken bij de inzet die Tessa de Goede in Guatemala verricht.
Inmiddels zijn er diverse projecten bezocht en steunen we de stichting ook met de kennis die we hebben op technisch en/of zakelijk gebied.

DOCUMENTAIRE TESS UNLIMITED GUATEMALA

DE GOEDE SPONSOR

Inspireren en motiveren om de wereld een stukje mooier te maken dan dat hij nu is, dat zien wij van DE GOEDE Visuele Communicatie als onze verantwoordelijkheid. Een mooiere wereld; niet alleen in duurzaamheid, maar ook voor de mensen om ons heen. Voor juist diegene die een droom hebben en een duwtje in de rug kunnen gebruiken willen wij als DE GOEDE graag een handje helpen. Dit doen we komende jaren door Frank Futselaar te steunen om naar de Olympische Spelen 2020 te gaan!
Frank Futselaar een echte sportfanaat en een enorm talent. In 2017 is Frank Nederlands Kampioen geworden op de 10 km en traint nu fulltime voor een plak in Tokio!

Frank Futselaar

MOBA 2013

In Arnhem vond – in het kader van MOBA 2013 / de Mode Biënnale – op 20 juni 2013 de modeshow ‘Lik Mijn Wonden – Mode met beperking’ plaats. Deze werd ‘gelopen’ door mensen met een lichamelijke beperking.

Op spectaculaire wijze betraden zij de catwalk en werden gekleed door bekende modeontwerpers als The People of The Palbyrinths, Sjaak Hullekes, Romy Kokke, GSUS, Hans Ubbink en Eva Luna. De object-sierraden en schorten van zand kwamen van Petra Hartman. ‘Lik Mijn Wonden’ sloot aan bij het hoofdthema van MOBA 2013 ’Fetishism in Fashion’  door curator Lidewij Edelkoort.

De Goede Lichtreklame ondersteunde de ontwerpen van Romy Kokke en ‘pimpte’ de rolstoelen van de modellen voor de show op de catwalk. Hieronder vindt u een video-impressie van de show:

WINGS AND ROOTS

 Bij Degoede.com is koffie een belangrijke brandstof. Een sociaal moment, een moment van rust en een oppepper tijdens de hectische dag.

De koffie moet lekker zijn. En nog beter, de koffie die bij ons wordt gedronken is vanaf heden koffie met een betekenis. Koffie waar onder andere de koffieboeren een beter leven door krijgen.

Paul de Goede is in contact gekomen met Richard Baas van Wings and Roots. Richard verkoopt samen met zijn partner Gaby Heezen koffiebonen. Zij hebben samen een onderneming opgezet welke een bijdrage levert aan de ontwikkeling van gemeenschappen.

Deze bijdrage wordt ingevuld door het geven van sociale en economische kansen aan gemeenschappen in bijvoorbeeld Guatemala. Daarnaast wordt de koffie rechtstreeks bij de boer ingekocht. De koffieboer krijgt op deze wijze een eerlijke prijs en het is duidelijk waar de bonen vandaan komen.

Bij de aankoop van elke zak koffiebonen wordt er een donatie gevraagd. Deze donatie wordt voor 100% ingezet bij een project naar keuze. Met de nadruk op 100%, alles wat je geeft gaat rechtstreeks naar het project. Op de website van Wings and Roots kun je de status van de projecten volgen. Er worden verschillende projecten gesteund. Enkele voorbeelden zijn ‘Eigen Huis’, ‘Veilig Drinkwater’ en ‘Operatie geslaagd’ (Tess unlimited).

We kunnen een verschil maken door het drinken van eerlijke koffie.

Wings and Roots koffie